Tvorac serije "Sex And The City" uopće nije htio da Carrie i Faca završe zajedno!

Foto: HBO

NEĆETE vjerovati, ali tvorac kultne serije "Sex And The City" nije zadovoljan njezinim ishodom!

Serija kuće HBO, koja se emitirala od 1998. do 2004. godine doživjela je nevjerojatan uspjeh zahvaljujući osvježavajućem i otvorenom pogledu na život i razmišljanje žena u tridesetim i četrdesetim godinama života, a i dan danas jedna je od najgledanijih ženskih serija.

Ipak, Darren Starr tvrdi kako smjer u kojem je na kraju krenula serija uopće nije bila njegova vizija, već vizija pisaca i producenata kojima je prepustio scenarij.

"Ako hrabrite ljude da pišu i produciraju vašu emisiju, ne možete reći...određene svari. Nakon nekog vremena, morate im dozvoliti da slijede svoju viziju.", izjavio je Darren.

"Mislim da je serija izdala osnovnu ideju - da žene ne pronalaze sreću tek kad s udajom. Ne da ne mogu. Ali serija je trebala biti drugačija od ostalih romantičnih emisija koje su se prikazivale prije nje. Zbog toga su se žene i vezale za tu seriju.", razočarano je izjavio u intervjuu sa Kindle Singles.



Znači, da je on odlučivao kako će izgledati kraj serije - Carrie ne bi trčala za muškarcima i trpila Facine mušice, već živjela svoj život kao snažna, uspješna žena sa zavidnom kolekcijom dizajnerskih cipela.

Tko zna kako bi gledateljice prihvatile takav rasplet...