U lipanjskom BeautyBoxu krije se full-size proizvod bez kojeg nećete moći ovo ljeto

Foto: Promo

SVE ptičice već pjevaju o tome kako se u lipanjskom BeautyBoxu krije knjiga osnivačice brenda Nasty Gal, #šefica, ali i ovaj mjesec odlučili smo vam otkriti još jedan nezaobilazan proizvod za ljeto i plažu!

Što je to što vam uz kremu sa zaštitnim faktorom ili kremu za brže tamnjenje treba u ovim ljetnim danima, kada svi želimo što brže pocrniti, ali i zadržati tu preplanulost čim duže? Zlatna krema za očuvanje preplanulosti hrvatskog brenda Biovitalis!



Tako je, u lipanjskom izdanju vaše najdraže kutijice sreće čeka vas i full size pakiranje Zlatne kreme za očuvanje preplanulosti od 100 ml!

Lagana i prozračna formula, obogaćena umirujućim prirodnim sastojcima, aloe verom i nevenom. Dubinski hidratizira i umiruje kožu nakon izlaganja suncu. Produžuje brončanu preplanulost kože, naglašavajući ju zlatnim pigmentom. Neodoljiv miris kokosa, ulje slatkog badema i zlatni pigment čine ovu prirodnu kremu idealnom za svakodnevnu njegu kože.



Kako biste zablistale i ovog ljeta, BeautyBox je za vas pripremio apsolutno sve što vam treba. Dakako, ljeto još nije gotovo kao ni ljetna izdanja kutijice sreće, zato požurite na našu web stranicu i naručite svoj primjerak dok ih još ima!



Vrijednost i ovog boxa premašiti će više nego duplo njegovu cijenu (83, odnosno 99 kuna) i zato je kutijica sreće pravi izbor za vas i vama drage osobe kojima ju možete pokloniti kao poklon za rođendan uz personaliziranu čestitku.