U Zari smo pronašli najljepši slamnati šešir za ovu sezonu

Foto: Zara

IAKO trenutačne vremenske (ne)prilike diljem zemlje na to ne ukazuju, ljeto je iza ugla i već je vrijeme da krenete s modnim pripremama.
 
A osim kupaćeg kostima, jedan modni dodatak posljednjih je godina pravi hit među fashionisticama, jer donosi sigurnu dozu damske elegancije u svačiju ljetnu garderobu, a ima i zaštitnu svrhu.  Riječ je, naravno, o slamnatim šeširima, a mi smo već pronašli najljepši model za ovo ljeto. I to gdje drugo, nego u Zari. Prošlog ljeta hit su bili oni s izvezenim tekstom, a sada nas je zadivio jedan drugi detalj.
 
 
Na prvi pogled, radi se o običnom šeširu širokog oboda, kakvog vjerojatno već imate kod kuće. No čarolija nastaje kad ga nataknete na glavu, jer drugu stranu krasi izvezeno cvijeće.
 
 
A baš kao što predlaže i sam brend, unatoč cvjetnom printu, ovaj šešir slobodno možete tretirati kao neutralan komad, jer ljeto je ionako razigrano doba. Osim što se lako uklapaju u sve vaše ljetne modne kombinacije, prirodne i tople boje na izvezenim detaljima laskat će svima. Morate priznati da je i cijena ovog šešira itekako prihvatljiva s obzirom na uloženi trud.
 
Zara, 199,90 kn 
 
A uvjereni smo i kako će se ovaj prekrasni šešir rasprodati u rekordnom roku, pa bi bilo pametno požuriti po vlastiti primjerak, ako vam je odmah zapeo za oko. Ako ga ipak ne stignete uloviti, Zara ima još nekoliko odličnih modela za ljeto, koji će se nekima od vas možda svidjeti i više od cvjetnog šešira.
 
S tekstom, Zara, 139,90 kn
 
S pomponima, Zara, 149,90 kn
 
Šareni, Zara, 139,90 kn