Uma Thurman i njena kći u rijetkom zajedničkom izlasku pokazale koliko su slične

Foto: Getty Images

GLUMICU Umu Thurman posljednjih godina rijetko imamo priliku vidjeti na crvenom tepihu, a još rjeđe u društvu 21-godišnje kćeri Maye Hawk koju je dobila u braku s glumcem Ethanom Hawkom, od kojeg se razvela 2005. godine. Kći je krenula maminim i tatinim stopama i bavi se glumom.

Stoga je bilo pravo iznenađenje vidjeti ih obje na Guggenheim International Gala večeri koju je u istoimenom njujorškom muzeju organizirala modna kuća Dior.

Mama i kći za događaju su obukle kreacije s potpisom domaćina večeri. Uma je nosila dugačku strukiranu crnu haljinu s napuhanim rukavima i voluminoznim donjim dijelom koju je iskombinirala sa salonkama iste boje. 

Maya je odabrala haljinu cvjetnog uzorka s mrežastim rukavima i gornjim dijelom te je uz nju obula crne salonke s otvorenim prstima.

U elegantnim izdanjima mama i kći su ukrale sve poglede, a pažnju su plijenile i nevjerojatnom sličnošću u koju ćete se dodatno uvjeriti kada vidite Mayinu objavu na Instagramu s eventa.

A iako se rijetko zajedno pojavljuju na događajima, ove godine im je ovo već drugi takav zajednički izlazak, a prvi je bio u siječnju kada su bile na reviji Giorgia Armanija u sklopu Tjedna mode u Parizu.