Unatoč još jednoj privatnoj drami, slavna glumica izgleda bolje nego ikad

Foto: Getty

36-GODIŠNJA Oskarovka posljednjih mjeseci proživljava pravu dramu.

Radi se o glumici i pjevačici Jennifer Hudson koje je nedavno zablistala u narančastoj kreaciji u Londonu na jednom eventu te pokazala kako izgleda bolje nego ikad.



Slavna Oskarovka itekako se promijenila od svojih početaka, prvenstveno zbog impresivnog gubitka kilograma, a fokus je zadržala i nakon brojnih životnih tragedija koje su je zadesile.



Podsjetimo, za glumicu je sve krenulo nizbrdo 2008. godine kada je bivši suprug njezine sestre Julije nakon žestoke obiteljske svađe hicima iz pištolja ubio njezinu majku, brata te 7-godišnjeg nećaka.

Jennifer je tada utjehu pronašla u svom zaručniku, profesionalnom hrvaču Davidu Otungi s kojim ima i 8-godišnjeg sina, no nakon deset godina ljubavi par se odlučio rastati i to na nimalo lijep način.



Kako se piše posljednjih tjedana, glumica je tražila zabranu pristupa svog uskoro bivšeg supruga i njoj i sinu, no njegov je odvjetnik podrugljivo komentirao kako Jennifer "radi ono što najbolje zna - glumi žrtvu". No, David je uzvratio udarac te ne prestaje pričati o tome kako mu bivša nastoji pokvariti ugled širenjem laži o njemu, dok malo toga radi kako bi zaštitila njihovog sina.



Izjavio je i kako je nasilno istjeran iz njihovog doma, dok Jennifer niti nije bila kod kuće, pa se čini kako će ovo biti još jedan primjer ljubavnog rata među slavnima, nakon holivudske ljubavi...