Utegnuta Indira: Kožnim hlačama istaknula vitke noge, ali sve je zasjenila torbica od 16 tisuća kuna

POPULARNA pjevačica Indira Levak svakim danom izgleda sve bolje, a privlači pažnju i svojim outfitima. Nedavno je pokazala mišićave noge u opasno kratkoj haljinici, a prije toga je na Dori svojim stajlinzima ukrala show. Nije odoljela ni šljokičastoj haljini kakvu obožavaju i brojne druge domaće dame, kao ni vrućim hlačicama kojima je još jednom pokazala rezultate napornog vježbanja u teretani.

No Indira nije odoljela i još jednom trendu za kojim su poludjele svjetske, kao i domaće trendseterice. Riječ je o torbici koju ovih dana svi žele, a koja je izašla iz kreativne radionice brenda Bottega Veneta. Unatoč paprenoj cijeni od 2400 dolara, što je više od 16 tisuća kuna, dosad su je u svoju kolekciju pospremile Sonja Kovač, Izabel Kovačić, Jadranka Sloković i Franka Batelić, kao i brojne druge poznate Hrvatice. Od nje se ne odvaja ni Rihanna, a moguće ju je vidjeti i na svim udarnim modnim destinacijama od New Yorka do Pariza.

Indira je odabrala primjerak u boji konjaka te je upravo ova vrećasta clutch-torba bila glavna zvijezda njezinog posljednjeg outfita.

Ipak, ne treba zanemariti ni ostatak ove divlje kombinacije. Torbu je uskladila uz kožne hlače u istoj boji, koje su naglasile njezine vitke noge, dok je sve povezala bluzom ukrašenom uzorkom leoparda. Mašna na bluzi je pojačala damski dojam, a razbarušena frizura je odavno postala Indirin zaštitni znak. Upravo je ona bila točka na "i" ovom zanimljivom outfitu.