Uvijek u trendu: Jednostavne frizure za lijene djevojke

Foto: Instagram

PRIJE odlaska na posao imate pet do deset minuta za pravljenje frizure. Ponekad ni toliko, jer odlučite ostati duže u krevetu ili tog dana kavu pijete sporije. Kako bismo vam olakšalo početak dana i pomogli s idejama za jednostavnu frizuru, izdvojili smo 10 brzih frizura za svaku priliku. Oprostite se od "bad hair" dana.

Niska punđa

Svatko može uzeti kosu u ruke i za sekundu je uviti u punđu, ali zašto ne biste pokušali uviti kosu u brzo remek-djelo?

Prvo lakom poprskajte kosu (kako bi punđa bila čvrsta), zatim je razdvojite na tri dijela. Središnji dio kose vežite gumicom u rep, učvrstite ukosnicama, pa sva tri dijela obavijte oko gumice u savršenu nisku punđu. Za detaljno objašnjenje pogledajte video.

Svemirske punđe

Ova frizura je odlična za dane kada ne znate što ćete s kosom. Da bi ova frizura uspjela, potrebna vam je gustoća: Najbolje je napraviti ju između pranja, na primjer trećeg ili četvrtog dana od kada ste je oprali. Odvojite kosu na dva dijela, ostavite naprijed dva, tri pramena. Svaki dio posebno počešljajte, uvijte ih u dvije neuredne punđe visoko na glavi i učvrstite ih ukosnicama. Ako želite da budu čvršće, poprskajte malo laka kada završite s oblikovanjem.

Duboki valovi

Ne morate imati vojsku stilista da biste imali savršene valove. Sve što vam je potrebno je lak i uvijač za kosu. Poprskajte lak na uvijač i uvijajte jednu po jednu kovrču. Ne brinite, kovrče će biti čvrste, na kraju slobodno prođite četkom kroz njih.

Jednostavne frizure s ukosnicama

Kada su ukosnice u pitanju, idejama nikad kraja. Pogledajte video s nekoliko zanimljivih prijedloga za savršenu frizuru u svega nekoliko koraka.

Konjski rep za kratku kosu

Ova frizura je odlična za djevojke s bob frizurom, za one dane kada vam je kosa masna i ne da vam se oprati je.

Prvo korijen kose poprskajte šamponom za suho pranje, zatim podijelite kosu po sredini. Prstima prođite kroz kosu do uha i uhvatite taj dio, uvijte ga prema unutra i ojačajte ga ukosnicom. Isto učinite i s drugom stranom kose. Pokupite ostatak vlasi u rep i sve zajedno stegnite gumicom za kosu.

Drugačiji konjski rep

Znamo da je kosu najlakše svezati u rep. ali što kažete na konjski rep s malo više stila i šarma? Ako imate tanku i krhku kosu, prvo će vam trebati četka za tapiranje, pa onda lak za kosu. Kako biste kosi dali volumen prije nego što vežete rep, morate ju natapirati. Pogledajte videosnimku za detaljna uputstva.

Pletenica koja izgleda kao konopac

Najbolji dio ove jednostavne frizure je što izgleda kompliciranije nego što zaista jest. Kako vam kosa ne bi ispadala ili klizila dok pletete pletenicu, stavite dosta šampona za suho pranje na kosu prije početka. Bit će vam potreban češalj s dugom drškom za lakše vađenje pramenova, male gumice i četka za kosu. Za detaljan postupak pravljenja, pogledajte videosnimku.

Jednostavna frizura s mašnom

Koji je najlakši način da običnu frizuru podignete na višu razinu? Dodavanje mašne! Pogledajte video s odličnim idejama.