Uz modni dodatak Adriane Đurđević i najdosadnija frizura će izgledati efektno

Foto: Instagram

IAKO je fokus najčešće na odjeći, ne treba zanemariti ni našu kosu.

Nažalost, upravo njoj većina pridaje premalo pažnje, a uz pomoć tek jednog modnog dodatka mogli biste potpuno transformirati svoju frizuru, ali i kompletan stajling.

Trenutno su pravi hit ukosnice ukrašene biserima koje su se vratile iz prošlosti i zaludjele modni svijet, a kojima nisu odoljele ni brojne poznate Hrvatice pa je tako upravo ovaj modni dodatak jednom prilikom uspio zasjeniti čak i skupu torbu Izabel Kovačić. No djevojka našeg nogometnog reprezentativca Duje Ćaleta-Cara, Adriana Đurđević, odlučila nas je podsjetiti na jedan još efektniji modni dodatak. Sve što vam treba je komad vrpce i nekoliko minuta vremena...

Na mašnu u kosi jednostavno ne možete ostati ravnodušni jer ovaj šarmantni dodatak u trenu može podignuti vaš cjelokupni stajling na jednu potpuno novu razinu.

Uz malo truda i tek jednu minutu vremena možete dobiti fantastičan rezultat koji će vas oduševiti, a lijepa Adriana je to i potvrdila svojim outfitom. Šljokičastu kratku haljinu odjenula je preko basic bijele majice, dok je na noge obula tenisice o kojima se vode pravi modni ratovi. Ipak, ovaj put je svu pažnju ukrala efektna bijela mašna ukrašena trenutno omiljenim ljetnim uzorkom - točkicama.