Uz omiljene modne trikove slavnih dama vaš će stil ove zime biti bolji nego ikad

Foto: Instagram

ONE su prave modne majstorice i za njih zimski period ne znači crna jakna, čizme i hibernacija stilske maštovitosti do proljeća. 

Zimi se također možemo igrati s outfitima, samo je potrebno zakoračiti izvan vlastite zone komfora i poigrati se s postojećim komadima u ormaru. 

Ako ne znate kako biste to napravile, ove slavne dame će vam biti odličan izvor inspiracije. 

Sarah Jessica Parker

Još od dana kada je utjelovljavala Carrie Bradshaw, Parker se obožava igrati s modom, spajati nespojivo i vraćati potpuno zaboravljene trendove u modu. Ovaj je outfit sjajan primjer toga jer nas podsjeća na dokoljenice koje vjerojatno "spavaju" na dnu neke ladice, a spaja nekoliko različitih uzoraka koje na prvu ne bi ni pomislili ukomponirati u isti outfit. 

Alexa Chung

Ova svestrana "it" djevojka nepresušan je izvor modne inspiracije. I dok smo mi već pospremili slamnate torbe u kutije do sljedećeg ljeta, ona ih smjelo kombinira uz pletiva i traperice. Genijalno, zar ne?

Emily Ratajkowski

Ako pitate lijepu manekenku - udobnost je ključ, a ona može izgledati itekako dobro. To je dokazala iskombiniravši trenirku i kožni kaput koji instantno odaju dojam osobe koja zna što radi po pitanju mode, ali cijeni udobnost više od ičega. 

Elsa Hosk

Prekrasna Victorijina anđelica preferira otmjenost i zavodljivost, a da voli posebne modne komade koji ostavljaju dojam dokazala je dvobojnom mini haljinom te torbicom koja neodoljivo podsjeća na modele s početka milenija. 

Rosie Huntington-Whiteley

Ova bivša anđelica Victoria's Secreta modni je uzor djevojkama diljem svijeta, a njezini outfiti spoj su elegantnih i cool komada, baš poput ovog u kojem je iskombinirala dugu šuškavu jaknu i čizme s visokom potpeticom.