Uz ove ćete savjete izgledati sređeno u tajicama koje sigurno imate u ormaru

Foto: Instagram

OVE godine moda je osvještenija nego ikad. 

Potiče se maksimalno iskorištavanje komada koje već posjedujete, bojkotiranje brze mode i prolaznih trendova te povratak kupovini u second hand trgovinama i na buvljacima. 

Jedan od komada koji sigurno svi posjedujete u svojem ormaru su crne tajice. Crne tajice obično povezujemo s casual outfitima te kao komad koji najbolje pristaje uz hoodice i slične opuštene komade.

Ipak, ako želite spojiti udobnost i eleganciju, to itekako možete učiniti pomoću crnih tajica, a Who What Wear je otkrio kako ćete to najbolje postići. 

Kombinirajte ih uz kožne komade

Zaboravite na hoodice i iskombinirajte tajice uz kožnu jaknu ili kožni sako i uz čizme koje biste nosile i uz haljine. Tim ćete potezom instantno postići elegantan i chic look koji će izgledati kao da je u njega utrošeno puno više truda nego što zbilja jest. 

S balonerom i štiklama nikad ne možete pogriješiti

Čak i basic komad poput crnih tajica izgleda elegantno u kombinaciji s balonerom i štiklama. Također, ispod balonera možete odjenuti klasičnu bijelu, predimenzioniranu košulju kako biste čak i kad skinete baloner izgledale totalno chic. 

Spojite ih sa sakoom i majicom s printom

Nema boljeg spoja elegancije i opuštenosti od tajica, sakoa i majice s printom. Tijekom dana ovu kombinaciju nosite uz tenisice, a ako navečer nastavljate s aktivnostima, tenisice zamijenite štiklama i imate sjajan party outfit.