Uzbudljiviji no ikad: Cro-A-Porter se nastavlja na dvije prestižne adrese

Foto: Press Foto, Cro-A-Porter, Facebook

DONOSIMO raspored i zanimljive informacije!


Ove sezone ova modna manifestacija predstavila je novi koncept te se protegla na 4 dana u travnju i 3 zanimljive lokacije.

Nakon uzbudljivog početka na carting stazi Zagrebačkog velesajma, gdje su svoje kolekcije predstavile mlade nade hrvatske modne scene, CAP se seli na jednu glamuroznu lokaciju - u Klovićeve dvore!

Tamo će revije otvoriti sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević, koje stoje iza slavnog Boudoira te predstaviti svoju slavljeničku kolekciju kojom će obilježiti 15. godina rada.

Sestre dizajnerice svoje modno putovanje započele su upravo na Cro-A-Porteru te od tada ne miruju i nema kraja njihovoj kreativnoj modnoj čaroliji koju već dugi niz godina pokazuju svojim bajkovitim haljinama.

Modni atelijer Boudoir stvara i sezonske kampanje u suradnji s najcjenjenijim hrvatskim modnim fotografom Mladenom Šarićem, čiji će presjek rada proteklih 10 godina biti prikazan na jedinstvenoj izložbi koju će gosti Cro-A-Portera, ali i svi posjetitelji moći razgledati od 20. – 24. travnja u Klovićevim dvorima.

"Izuzetno smo ponosni što su Klovićevi dvori, kao hram kulture i umjetnosti, odabrali upravo Cro- A-Porter kao projekt koji zaslužuje prikazati kolekcije svojih dizajnera u prostorima ove povijesno važne zagrebačke galerije. Tijekom petnaest godina postojanja, projekt Cro-a-Porter iznjedrio je mnoge inovativne lokacije i koncepte kojima smo se trudili uvijek iznova zadiviti publiku, a upravo suradnjom s Klovićevim dvorima cjelokupni projekt dobiva potvrdu svoje kvalitete i visokog umjetničkog standarda. Beskrajno smo zahvalni na ovoj suradnji i povjerenju koje nam je ukazano njome. Ovo je potvrda našeg neumornog rada koji nikada nije kompromitirao svoje ciljeve i standarde te je iza sebe okupljao isključivo dizajnere koji svojim radom zadovoljavaju kriterije projekta", rekao je Viktor Drago, umjetnički direktor i začetnik Cro-A-Portera.


RASPORED:

20.4.2016., 19:30 sati, Klovićevi Dvori, Jezuitski trg 4

Batiste presents Boudoir 15th birthday

21.04.2016., 20 sati, Klovićevi Dvori, Jezuitski trg 4

TWINS by Begović@Štimac
Mario Vijačkić
Etna Maar
KLISAB
Jelena Holec
Loré
 
03.05.2016., u 18 sati, Hrvatsko Narodno Kazalište, Trg Maršala Tita 15

Matija Vuica  proslava 35 godina rada na sceni hrvatskog narodnog kazališta, u režiji Viktora Drage

Napomena:

18-19 sati - otvorenje izložbe uz cocktail
19:20 sati - početak programa (naknadni ulazak nije moguć)
Trajanje programa: 90 min