Vaš horoskopski znak otkriva u čemu ste najbolji u krevetu

Foto: Victoria's Secret

SVATKO od nas ima nešto u čemu je najbolji...

1. Ovan
 
Žena Ovan seks vidi prvenstveno kao fizičku aktivnos. Nju ne zanima duga predigra niti vođenje ljubavi, već vruća akcija.
 
2. Bik
 
Žena Bik jako voli dodire, jer tako najbolje izražava svoju seksualnost. Kada ona vodi ljubav, njezin muškarac mora biti spreman na puno poljubaca, dodira, stiskanja i slično.
 
3. Blizanci
 
Ove žene su potpuno u komunikaciji pa su prave profesionalke u "dirty talku". One točno znaju kada treba reći nešto jako prljavo, a kada nešto slatko.
 
4. Rak
 
Račice vole seks s velikom dozom brižnosti te staromodne ljubavi. One su najbolje u poljupcima, koji su duboki, sexy i strastveni.
 
5. Lav
 
Žene rođene u znaku Lava su kraljice spavaće sobe. Ona je najbolja kad ima kontrolu nad muškarcem.
 
6. Djevica
 
Brižne Djevice najviše pozornosti obraćaju na ono što njihov partner voli te će to usavršiti do kraja.
 
7. Vaga
 
Nitko ne pruža oralni seks kao Vage, a jako su dobre u zadovoljavanju želja.
 
8. Škorpion
 
Žene Škorpioni su proždrljiva seksualna bića, a jako vole povlačenje za kosu, grebanje, ugrize i seks koji lomi krevete.
 
9. Strijelac
 
Strijelci mrze dosadu, a to vrijedi i za seks. Oni stalno pokušavaju nešto novo, a posebno su dobri u seksu bez obaveza.
 
10. Jarac
 
Ove žene definitivno nisu za casual seks. One su najbolje u emocionalno zadovoljavajućem spolnom odnosu te otkrivanju partneru onoga što, gdje i kako žele.
 
11. Vodenjak
 
Žene Vodenjaci vole grubi seks, zabavu i eksperimente. Nitko nije tako dobar kao žene Vodenjaci, kada je u pitanju vrući, brzi i strastveni seks.
 
12. Ribe
 
Ove žene ne vole biti u trenutku, one žele da ih seks izdigne iz njega. Upravo zato, najbolje su u igranju uloga.