Vas je osvojio hitom Despacito, a 2010. osvojio je ovu dugonogu plavušu

Foto: Splash News, Instagram

ILI VAM je išao na živce ili ste ga obožavali, sredine nema.

Radi se o glazbeniku Luisu Fonsiju, pravim imenom Luis Alfonso Rodríguez López-Cepero, 39-godišnjaku iz Portorika koji je na glazbenoj sceni prisutan od davne 1998. godine, no svjetsku slavu stekao je hitom Despacito.

Pjesma koja se pjeva i sluša i dan danas Luisa je od siječnja 2017. godine, kada je izašla, pretvorila u veliku zvijezdu, posebno nakon što je englesku verziju pjesme snimio s Justinom Bieberom.

I dok je glazbenik svoj veliki trenutak slave čekao poprilično dugo, iako je i ranije surađivao sa zvijezdama poput Christine Aguilere i Britney Spears te izdavao albume, prvu veliku ljubav pronašao je 2003. godine u glumici Adamari Lopez uz koju je bio i tijekom njezine borbe s rakom, zbog koje je Fonsi otkazao turneju jer joj je obećao kako će biti uz nju. Tri godine kasnije par se vjenčao, no 2010. godine službeno su se razveli.

Glazbenik je danas sretno oženjen španjolskom manekenkom Aguedom Lopez s kojom je u prosincu 2011. godine dobio kćer Mikaelu, no duo je čekao do kraja 2014. godine da izgovori sudbonosno da.

U prosincu 2016. godine par je dobio drugo dijete, sinčića Rocca, a sinoć su viđeni na romantičnom spoju u Zapadnom Hollywoodu, u poznatom restoranu Craig's gdje su se oboje odlučili za potpuno crne, kožne kombinacije.



Iako plavokosa manekenka nije imala šminke, izgledala je sjajno, zbog čega glazbeniku osmijeh nije silazio s lica.