Već dugo nismo vidjeli ovako lošu haljinu na nekom crvenom tepihu

Foto: Getty, Splash

SINOĆ je glavni grad Njemačke ugostio brojne poznate face iz svijeta filma.
 
Održan je 68. po redu Međunarodni filmski festival u Berlinu, jedan od najvažnijih filmskih festivala u Europi i svijetu poznat i kao Berlinale. A među slavnim holivudskim zvijezdama koje su prošetale crvenim tepihom posebno se istaknula 19-godišnja glumica Elle Fanning, ali ne u pozitivnom smislu.
 
 
Već dugo nismo vidjeli ovako lošu haljinu na nekom crvenom tepihu, iako se radi o kreaciji s potpisom poznate modne kuće Valentino. Zbog gornjeg dijela haljine koji izgleda kao narančasti plašt s dugačkim šlepom, Elle je trebala pomoć pri dolasku na crveni tepihu, dok ostatak čudne kreacije čine raskošna bijela suknja i velika plava mašna u struku, koje jedna s drugom nemaju baš nikakve veze. 
 
 
Od glumice poznate po svom zanimljivom mladenačkom stilu, koji joj je osigurao i brojne modne gaže, nismo navikli na ovako loša izdanja i nadamo se da je riječ o iznimki. A iako nas je na festivalu razočarala svojim modnim odabirom, dojam su popravili preslatka frizura i jednostavni, ali lijepi make-up te njen zarazni osmijeh koji ni sinoć nije skidala s lica.