Victoria Beckham zanimljivom majicom objasnila zašto se nikad ne smije

PJEVAČICA, dizajnerica i supruga nogometaša Davida Beckhama, poznata je po tome što se gotovo nikada ne smije.

Iako nije da dizajnericu Victoriju Beckham baš nikada nismo vidjeli kako se smije, češće ju viđamo skrivenu iza tamnih naočala, vrlo ozbiljnog izraza lica.
 
 
A modno osvještena brineta, čije ženstvene kreacije obožavaju žene diljem svijeta, zabavnom je majicom poručila zašto je to tako. "Moda mi je ukrala osmijeh", stoji velikim, crnim slovima na običnoj bijeloj majici kratkih rukava, koju je Victoria iskombinirala na široke, plave hlače, koje će biti jedan od proljetnih modnih hitova.
 
 
Radi se o majici iz njezine vlastite, limitirane kolekcije pa je bivša Spajsica zapravo bila izvrsna hodajuća reklama. Liniju je ispromovirala i na svom službenom Instagram profilu, a ako želite ovu majicu, ona može biti vaša za 115 eura.
 
 
Bivša pjevačica, a danas uspješna poslovna žena, nedavno je otkrila kako joj je najgore pitanje novinara upravo ono "Zašto se ne smije?"
 
 
"Smijem se iznutra i na obiteljskim slikama. Kada si u poziciji da te stalno slijede paparazzi, čak i kad hodaš ulicom, izgledaš glupo ako se stalno smješkaš", otkrila je još 2013. godine.