Victoria`s Secret se dobro poigrao s nama: Gigi Hadid ipak nije dobila otkaz

Foto: Instagram 

SLAVNI brend neki dan je objavio popis manekenki koje će nositi njihovu tradicionalnu reviju u prosincu.
 
Radi se o brendu Victoria's Secret koji svake godine početkom prosinca napravi pravi show, sa svojim prekrasnim zaštitnim licima. Nakon što je prošle godine revija održana u romantičnom Parizu, ove godine se navodno seli u Šangaj, iako to još uvijek nije službeno potvrđeno.
 
Kao i svake godine, veteranke poput Adriane Lime, Alessandre Ambrosio, Behati Prinsloo i Candice Swanepoel bit će dio spektakla, kao i neka nova lica koja ćemo prvi put vidjeti na pisti.
 
 
No ništa nije izazvalo toliko pozornosti, koliko činjenica da sestre Bella i Gigi Hadid te Kendall Jenner nisu bile na tom popisu, iako su sve tri prošle godine šetale pistom.
 
I dok je modni svijet danima brujao o tome zašto su cure otpisane, Bella je prošle subote seksi selfiejem na balkonu potvrdila da će ipak biti jedna od manekenki, a isto je to prije nekoliko sati napravila i njezina 22-godišnja sestra Gigi na Instagramu.
 
 
Tako je Victoria's Secret samo napravio dobar marketinški trik da se o njemu još više piše jer spomenute tri ljepotice trenutno su jako vruća roba. Čeka se još samo objava Kendall Jenner, a možda čak i Hailey Baldwin koja također spada u skupinu "Instagram modela" koji su slavu stekli poznatim obiteljskim prezimenima.
 
 
Naime, i ona je viđena na castingu u New Yorku, a iako nije na popisu, vjerujemo kako će ju VS ipak unajmiti zbog milijuna sljedbenika na društvenim mrežama.