Victoria`s Secret show se upravo događa, a mi donosimo prve snimke ljepotica

Foto: Instagram 

VICTORIA'S Secret show je napokon tu.
 
Zapravo, on se upravo snima u dalekoj Kini, točnije Šangaju, gdje su se okupile brojne slavne ljepotice i ostala poznata modna i šoubiz lica kako bi proslavila žensku ljepotu, modu te seksi donje rublje koje oduzima dah muškarcima, ali i ženama.
 
 
Iako će se show emitirati tek za tjedan dana, zahvaljujući Instagramu dobili smo barem mali uvid u ono što nas očekuje 28. studenog.
 
Djevojke su ponovno prekrasne, njihovi prepoznatljivi rozi i svileni ogrtači ovoga puta imaju simbolično cvjetni print, a među djevojkama je i dizajner Balmaina, Olivier Rousteing, čiju će kapsulnu kolekciju cure premijerno nositi.
 
 
Šuška se i kako je ovo zadnji show koji će nositi brazilska seks bomba Alessandra Ambrosio nakon 16 godina uspješne suradnje s brendom, iako za to još uvijek nema službene potvrde.
 
 
 
Bella Hadid među prvima se pohvalila besprijekornim make up-om i frizurom, ali i tijelom no njezina sestra Gigi neće biti ovoga puta na pisti kao ni najbolja prijateljica Kendall Jenner koja je potpisala unosni ugovor s jednim drugim brendom donjeg rublja.
 
 
Pogledajte dio atmosfere.
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Victoria's Secret, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Victoria's Secret.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.