Video: UFC-ova seks bomba se gotovo smrznula u krevetu od 15 tisuća limeta

NAJLJEPŠA i najpoznatija svjetska ring djevojka, Arianny Celeste, nedavno je snimila kontroverznu reklamu za jedan poznati američki brand piva. S obzirom da je trenutačno u modi pivo s okusom, Arianny je "bila prisiljena" na interakciju s limetama. Potpuno gola, na krevetu od 15 tisuća limeta, seksi ljepotica je po sebi cijedila limete, a kasnije se doznalo i usput se skoro nasmrt smrznula.

"Reakcije na reklamu su pozitivne, bila sam nervozna na početku, no bilo je sjajno jer sam radila ono što volim, a to je gluma i zabava. Bila sam u krevetu od 15 tisuća limeta koje su upravo izašle iz hladnjače. Pošto sam bila potpuno gola, doslovno sam se smrzavala. Zaista je bilo teško išta govoriti jer su mi se usta tresla od hladnoće", izjavila je UFC-ova najavljivačica rundi.

Celeste je i ove godine ušla u Maximov izbor 100 najljepših žena svijeta, a njezin editorial za Playboy pokorio je konkurenciju u 2010. Iako se naviknula na kamere, golu djevojku u bazenu limeta došlo je škicnuti malo previše muškaraca na snimanju...

"Zanimljivo je kako se na setu pojavljivalo sve više i više muškaraca, na kraju ih je 15 gledalo snimanje. Na snimanju za Playboy je bilo 10 ljudi, što je manje, ali i dalje malo čudno", objašnjava Celeste.


Arianny je za reklamu morala spomenuti i jedan potez iz brazilske jiu-jitse, za čiji naziv je zapravo mislila kako se radi o šali. Na kraju je ipak shvatila da je izgovarala riječi koje nešto znače. Ljepotica naglašava da ne voli valjanje po podu, osim ako...

"Ako se ne radi o nekim drugim stvarima, a ne pravom hrvanju. Znojni ljudi na meni, to ne volim, osim ako...Nisam baš djevica znate. Stoga...", zaključuje ova seks bomba.

Trebamo li uopće naglašavati kako je reklama za pivo s okusom limete doživjela mega uspjeh?