Više nema dvojbe: Ivana Mišerić potvrdila da će ovakve haljine dominirati Instagramom

PONEKAD ne trebamo pratiti događanja na modnim pistama da bismo shvatili što će biti u trendu. Štoviše, u novije vrijeme je dovoljan jedan pogled na Instagram.

Tako je i posljednja objava popularne radijske voditeljice Ivane Mišerić jasno dala do znanja koji model haljine će uvjerljivo dominirati društvenim mrežama u narednim mjesecima. Riječ je o retro modelu ukrašenom sitnim, cvjetnim uzrokom koji neodoljivo podsjeća na komade koje su u mlađim danima nosile vaše majke i bake.

Cvjetni print je odavno glasnik proljeća, ali i njegov zaštitni znak pa ne čudi što je popularan i ove sezone. Topliji dani su nezamislivi bez ovog romantičnog i zavodljivog uzorka koji je rado viđen gost trendi bluza i haljina, a nerijetko krasi i stajliš modne dodatke.

No, ako je suditi prema fotografiji Ivane Mišerić, ovog proljeća će biti omiljen specifičan, sitni uzorak poljskog cvijeća. 

Osim po uzorku, ova haljina ističe se i po puf rukavima koji naglašavaju Ivaninu vitku figuru, ali i po kvadratnom izrezu. 

Da će ove sezone sve biti u znaku upravo puf rukava i kvadratnih dekoltea, potvrdila je i Anja Alavanja u sličnom modelu haljine.

Nešto drugačiju haljinu, ali s istom mišlju vodiljom, mini model ukrašen cvjetnim uzorkom, nosila je nedavno i glumica Ecija Ojdanić. Ipak, njezin izazovan outfit ne oprašta nedostatke, u fokus stavlja atribute, a uz to je rezerviran i samo za posebne prilike.

No, sada je jasno. Haljine cvjetnog uzorka na kojima dominiraju ružičaste i ljubičaste nijanse preplavit će Instagram i idealan su odabir za apsolutno sve prilike, od casual do svečanih.