Vodič za šoping: Odaberite savršen kupaći kostim za svoj oblik tijela

PRONALAZAK idealnog kupaćeg kostima za mnoge je žene dugotrajan i mukotrpan proces.

No to uopće ne mora biti toliko teško. Za svaki oblik tijela postoji model badića koji mu savršeno odgovara pa se i svaka od vas lako može na plaži osjećati sjajno. Provjerite koji je vaš idealni kupaći kostim i skratite si šoping-muke:

Oblik jabuke

Ako imate tanke ruke i noge, nedefiniran struk, naglašena ramena te ravnu stražnjicu, najbolje će vam stajati jednodijelni kupaći kostimi. Za iluziju figure pješčanog sata odaberite model s remenom u struku.

Oblik kruške

Kruškoliki oblika tijela odlikuju širi bokovi, naglašena stražnjica i jače noge te uski struk i ramena. Ženama s ovakvim oblikom tijela najbolje stoje dvodijelni badići s dubljim gaćama, a odličan bonus su i volani na gornjem dijelu.

Oblik pješčanog sata

Imate li šira ramena i bokove, uzak struk te poveću stražnjicu i grudi, odaberite dvodijelni badić s potporom u gornjem dijelu.

Atletska građa

Žene s mišićavim nogama, malim grudima i naglašenim ramenima trebaju birati kupaće kostime koji će stvoriti iluziju oblina. Badići s visokim izrezima na bokovima, retro modeli, prišiveni cvjetići te jednodijelni modeli su dobar izbor.