Vrlo hrabar dekolte nove Lare Croft na premijeri u Španjolskoj

Foto: Splash News

ŠVEDSKA ljepotica nova je Lara Croft.

Radi se o 28-godišnjoj glumici Aliciji Vikander koja je već i dobitnica prestižne filmske nagrade Oscar, za sporednu ulogu u filmu "Dankinja", a u ožujku 2018. godine gledat ćemo je u ulozi Lare Croft, iako joj prve kritike ne idu u prilog.



A mlađahna ljepotica jučer je zasjala na 65. San Sebastian filmskom festivalu u Španjolskoj, u zanimljivoj haljini s vrlo hrabrim dekolteom koji je podijelio mišljenja modnih kritičara.

Iako je bijelo-crveno-crna haljina doista prelijepa te posebna zbog debelog kožnog remena sa zakovicama u struku, dekolte je bio upitan jer Alicia nije imala puno toga istaknuti.



No nitko joj ne može osporiti dobar modni ukus, po kojem je itekako poznata, a brzo je postala miljenica modnih dizajnera koji žele da baš ona nosi njihove kreacije na crvenim tepisima. Inače, Alicia je poznata po puno zatvorenijim kreacijama, a gotovo da ne griješi.



Šuška se i kako će se sljedeći mjesec glumica udati na tajnoj ceremoniji na Ibizi, za 40-godišnjeg glumca Michaela Fassbendera, s kojim je godinama u skladnoj vezi. Baš nas zanima što će nositi tom prilikom.