Vrući dani znače samo jednu stvar - vrijeme je za preplanuli ljetni sjaj

Promo

SVAKE godine pojave se prve zrake sunca, a vi ste zarobljeni u uredu ili namjerno bježite u hlad jer je teško izdržati visoke temperature na suncu – makar još nije niti ljeto? U potpunosti vas razumijemo.
 
Zaštita od štetnog UV zračenja i hidratizacija kože i tijela moraju biti na prvom mjestu. Ali jedno ljeto mogle bismo dočekati i taj zasluženi godišnji odmor prekrasnog, preplanulog zlatnog tena.

Kako biste postigle zdravi ljetni sjaj, donosimo vam šest savjeta:

1. Koristite pilinge za tijelo - da biste postigli najbolju preplanulost na otvorenom, napravite piling prije izlaganja suncu. Piling uklanja mrtve stanice iz najgornjeg sloja kože i omogućuje da se pojavi svježa koža. Što je manje nakupljenih mrtvih stanica kože, manje će se perutati i vaša preplanulost će trajati još duže.
2. Nosite zaštitu od sunca - suprotno uvjerenjima mnogih ljubitelja sunčanja, još uvijek možete dobiti prekrasnu boju koristeći kreme za sunčanje. Zaštita od sunca (SPF) produžuje vrijeme koje možete provesti na suncu bez dodatnih oštećenja kože.
3. Nemojte zaboraviti na sunčane naočale i šešir - da biste postigli ravnomjeranu preplanulost, sjetite se sunčanih naočala i šešira. Koža oko očiju, uključujući i oči, osjetljiva je na UV zrake. Međutim, pazite da ne zaspete s naočalama, a la poznate svjetske zvijezde, koje nisu uspjele postići savršeni ten.

4. Jedite hranu koja će vam pomoći da postignete preplanulost - poznato je da određena hrana povećava likopen, SPF kože. Antioksidans koji se nalazi u rajčicama i ostalom crvenom i narančastom voću i povrću, može povećati vašu zaštitu od sunca za nevjerojatnih 33%. Ribe bogate omega-3 i tamna čokolada puna je flavonoidima koji mogu pomoći u zaštiti od opeklina, dok kofein smanjuje rizik od raka kože
5. Iskoristite „zlatne bisere“ koji će vam pomoći u bržem dobivanju željene boje –Luxea suho ulje sa zlatnim česticama - inovativna je formulacija za lice i tijelo s Liquid Gold Pearl tehnologijom, njeguje kožu i pruža joj svjetlucavi sjaj. Neodoljivo laganog osjećaja na koži, iznimno se brzo upija, ne ostavljajući masni trag – samo nijansu tamniju boju kože. S-a-v-r-š-e-n-o!
6. Za one koji žele znati više – u vašoj ljetnoj rutini birajte sastavom luksuznije marmelade za brzo tamnjenje. Preporučamo Luxea Marmeladu  koja sadrži aloe veru, ekstrakte mrkve i pulpe pasjeg trna, te jojobu i ružmarin. Ovakav sastav pomaže kod bržeg i intenzivnijeg dobivanja privlačne preplanule boje kože. Korištenjem tijekom sunčanja, sprječava se isušivanje kože, ostavljajući je mekom i glatkom sa prekrasnim preplanulim sjajem. Čak niti trudnice nemaju ograničenje u korištenju Luxea marmelade i suhog ulja