Za bolju izvedbu: Na police uskoro stiže gel za penis od eksploziva

Foto: Instagram

U VELIKOJ Britaniji u testiranju ovog gela sudjeluje 200 muškaraca u dobi od 18 do 70 godina.

Ako ste ti i tvoj partner u potrazi za vatrometom među plahtama, možda imamo savršen proizvod za vas, a radi se o gelu, koji sadrži eksplozivni nitroglicerin, koji je inače sastavni dio eksploziva.
 
Sve što muškarac treba napraviti jest neposredno prije seksa utrljati gel na penis, a on će biti od pomoći i onima koji imaju problem s erekcijom.
 
Kako smo već naglasili, gel je još uvijek u fazi testiranja, no stručnjaci predviđaju kako bi mogao biti dostojna zamjena za Viagru, čak i bolja, s obzirom da bi trebao početi djelovati brže od male, plave tabletice.
 
Naime, čim gel stigne pod kožu, počinje se izlučivati dušikov oksid, koji pomaže sitnim krvnim žilama da napune penis krvlju, a dobro je poznata jednadžba "više krvi, jača erekcija".
 
U slučaju da smo te dovoljno zainteresirali za ovaj proizvod, zanimat će te da bi njegovo testiranje trebalo završiti za nekoliko mjeseci.
 
Dio ispitanika koristi pravi gel, a dio placebo te se tako uspoređuju rezultati, a bude li sve kako treba, gel bi se uskoro mogao naći na policama ljekarna, no prodavat će se isključivo na recept.