Za lude zimske tulume i glamurozne trenutke: Nova kolekcija branda Hero4Heroes

Foto: Karmen Poznić

DIZAJNERICA Marijana Hero predstavlja novu zimsku kolekciju pod nazivom "Royalpatchy Night Light".

Novu kampanju za brand "Hero4Heroes" snimila je Karmen Poznić, a fotografije odišu duhom najluđeg doba u godini kada su uzbudljivi tulumi u punom jeku.

Sam naziv najavljuje mnoštvo patchwork zakrpa kroz gotovo svaki odjevni predmet, od tweed haljina, do otkačenih, rasparanih traperica s različitim nogavicama. Kolekcija  pršti  bojama  i detaljima, svaki odjevni komad je unikatan i priča neku svoju priču te osoba koja ga nosi piše završetak upravo sa svojom osobnošću i stavom.

"Heroine, bilo curice, djevojke, studentice, majke, poslovne žene, bake, sve su to heroji koje nije strah biti odvažnima i promjeniti sivilo u boje. Kolekcija je spoj mladenačko dječjih motiva s elegancijom.", poručuje Marijana.

Mnoštvo detalja, kolaža od tkanina, ručno oslikana svila, tvid haljine, razderane traperice, patchwork, prozirne muslin košulje sa šal ovratnicima, šljokice, ženstvenost, hrabrost, boje, dječja igra, nesputanost i blještavilo - detalji su koji se isprepliću u novoj kolekciji ove hrvatske dizajnerice.