Za vlasnike ovih kućnih ljubimaca veća je vjerojatnost da vole BDSM seks

Foto: Glamurai

NA NEKI način.

U oceanu različitih i čudnih seks istraživanja još uvijek aktualne 2016. godine, ovo je apsolutno najčudnije za koje smo ikad čuli, a kada vam ukratko objasnimo čime se bavilo i što je zaključilo, sve će vam biti jasnije.

Naime, prema spomenutom istraživanju, za ljude koji pate od stanja koje se naziva toksoplazmoza, veća je vjerojatnost kako će ih napaljivati vlastiti strah, opasnost i seksualna podređenost. Drugim riječima, veća je vjerojatnost da će ih napaljivati BDSM seks.

Za sve koji nisu upoznati sa značenjem riječi toksoplazmoza, radi se o u svijetu jednoj od najraširenijih zoonoza, bolesti koje prenose životinje, a infekciju izaziva parazit koji se zove Toxoplasma gondii te se najčešće nalazi u mačjem izmetu.

Tako je nastala poveznica između ljudi, mačaka, toksoplazmoze i BDSM seksa, a istraživanje je provedeno u našem susjedstvu, točnije u Češkoj i Slovačkoj, na uzorku od 36,500 ljudi, od kojih su neki imali toksoplazmozu, a neki ne.

Naravno, ako imate mačku, to nipošto ne znači da imate i toksoplazmozu, no rezultati ovog neobičnog istraživanja bili su previše zanimljivi, da ih ne bismo podijelili s vama.