Zaboravite male okvire: Rihanna je potvrdila sljedeći hit model sunčanih naočala

Foto: EPA-EFE, Getty Images, X17, Instagram

KADA se Rihanna u svibnju 2017. godine pojavila na crvenim tepihu Filmskog festivala u Cannesu s minijaturnim sunčanim naočalama, pokrenula je jedan od najvećih trendova u posljednjih par sezona.

Iako su ispočetka podijelile mišljenje javnosti, u kratkom su roku postale hit i nosile su ih sve poznate trendseterice, no sada ih je zamijenio jedan posve drugačiji model koji je također odobrila Rihanna.

Embed from Getty Images

Riječ je o sunčanim naočalama s glomaznim staklima bez okvira i futurističkog izgleda u kojima su do sad, osim Rihanne, prošetale i Kim Kardashian te Jennifer Lopez, a vjerujemo da su njih tri dovoljne da bi nešto postalo veliki trend.

Osim što je u njima prošetala, Rihanna je svoje velike naočale i sama dizajnirala, kako piše Vogue, dok modele koje je nosila Kim potpisuje brend njenog supruga Kanyea Westa, Yeezy.

A ako niste spremne minijaturne prošlogodišnje modele zamijeniti glomaznima, podsjetit ćemo vas na jednu veliku prednost koju novi hit model ima naspram starog. Naime, sunčane naočala s malim okvirima pokazale su se opasnima za oči jer ih ne štite dovoljno dobro od štetnih sunčevih zraka, no ako niste spremne za ovaj novi trend, nećete pogriješiti ni klasičnim, bezvremenskim modelima poput pilotskih.