Zagrepčanke uspješno kombiniraju komad koji se mnoge žene ne usuđuju nositi

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

ZAGREBAČKA špica i ove se subote pretvorila u modnu pistu.
 
Stylish Zagrepčanke kao da se iz vikenda u vikend sve više trude istaknuti u masi i skrenuti pažnju na sebe, što im je sada osigurao jedan odvažni odjevni komad. Riječ je o kožnim hlačama i tajicama, koje se mnoge žene ne usuđuju nositi, no ovog vikenda čak tri dame sa špice uklopile su ih u odlične kombinacije. 
 
 
Brineta u točkastoj bluzi kožnim tajicama podarila je elegantan i razigran izgled iskombiniravši ih s bež kaputom koji krasi i upečatljiva postava u jarkoj boji, dok su kožne cipele s platformom vizualno učinile njene noge još vitkijima. 
 
 
Da kožne tajice mogu biti i poslovni komad, dokazala je dama koja je našu pažnju, osim hlačama, privukla i šeširom u kraljevsko plavoj nijansi.
 
 
Ona je tajice iskombinirala sa sakoom i bijelim kaputom te sjajnim čizmicama u hit boji godine - ljubičastoj. No nisu sve fashionistice sa špice nosile uske modele hlača. Na jednoj dami uočili smo i kožne hlače sa širokim nogavicama koje su sada također "in" te su puno laskavije od tajica, a izgledaju jednako chic.
 
 
Ona ih je iskombinirala s tamno zelenim kaputom na preklop i tenisicama te look upotpunila zanimljivim mini ruksakom koji je u ovom slučaju glumio ručnu torbicu.