Zahvaljujući Index Rougeu 3 čitatelja 1.1.2016. gledat će novu epizodu "Sherlocka" u svom domu: To možeš biti i ti!

Foto: Press Foto

VEĆ smo pisali o posebnoj, dugo iščekivanoj epizodi popularne serije "Sherlock" pod nazivom "The Abominable Bride".

U ovoj epizodi 1.1.2016. paralelno će uživati gledatelji iz Velike Britanije i Amerike, ali i 3 sretna čitatelja Index Rougea iz Hrvatske, nove zgode slavnog detektiva pratiti putem "Pickboxa"!

Pravila za prijavu potražite na dnu članka!

"The Abominable Bride"

U božićnom specijalu Sherlock se vraća u svoje originalno okruženje, u viktorijansko doba. U novogodišnjem nastavku putujemo u 1895. godinu u svijet parnih vlakova, kočija, gospode koja nosi frakove i klanja se damama na ulici. Sherlock i Watson morat će ući u trag morbidnoj mladenki koja je počinila samoubojstvo, a sada kao duh šeće ulicama i žudi za osvetom. Ovoga će puta detektivski duo imati posla s osobom koja se nalazi s one strane groba, pomiješan sa "šerlokovskim humorom" na koji smo navikli.

Fenomen zvan "Sherlock"

Pustolovina o britanskom detektivu Sherlocku pronašla je svoje fanove od Berlina do Pekinga, zbog čega je serija o modernom Sherlocku postala globalni fenomen. Sherlock je osvojio sedam Emmyja i 12 BAFTA-inih nagrada te je jedna od najgledanijih BBC-jevih drama u posljednjih deset godina. Samo u Kini prati je 90 milijuna obožavatelja. Benedict Cumberbatch osvojio je i publiku i kritiku Emmyjem nagrađenom Benedictu Cumberbatchu nevjerojatno je dobro sjela uloga modernog Sherlocka Holmesa, a odlično su ga prihvatili i najveći fanovi starijih filmova i Doyleovih priča o Sherlocku Holmesu. Sherlockovog najboljeg prijatelja i partnera Dr.Watsona glumi odličan Martin Freeman, kojeg publika također obožava.

Posebnu epizodu Hrvati mogu gledati  1. 1. u 22 sata samo na Pickboxu te u sklopu Pickbox paketa na MAXtv-u, gdje možete pogledati i preostale 3 sezone kompletne serije.

PICKBOX I INDEX ROUGE 3 ĆE ČITATELJA RAZVESELITI PROMO KODOM KOJI TRAJE 7 DANA, KAKO BI MOGLI UŽIVATI U PREMIJERI "SHERLOCKA" I TJEDAN DANA GLEDATI SERIJE PO IZBORU.

PRAVILA ZA PRIJAVU:

1. Lajkaj Index Rouge na Facebooku, ako još nisi

2. Na mail rouge@index.hr pošalji točan odgovor na pitanje: "Kako se zove glumac koji u seriji Sherlock glumi Dr. Watsona?" te napiši svoje podatke: ime, prezime, broj telefona i adresu.

PROMO KODOVE ZA PREMIJERU "SHERLOCKA" OSVOJIT ĆE 3 NAJBRŽA ČITATELJA KOJA TOČNO ODGOVORE NA ZADANO PITANJE.

Imena osoba kojima će  Pickbox pokloniti promo kodove objavit ćemo danas, 28.12.2015. u 18 sati na Facebook profilu Index Rougea.

Sretno!