Žao nam je Margot, no ovoga puta naše su oči na tvom zgodnom suprugu

Foto: Instagram

SLAVNA glumica sretno je udana žena.

Radi se o 27-godišnjoj Margot Robbie koja je oduševila s dosadašnjim ulogama - od one prve u "Vuku s Wall Streeta", preko lude Harley Quinn u "Suicide Squadu", do posljednje, kontroverzne klizačice Tonyje Harding za koju bi uskoro mogla dobiti i Oscara.

A kad ne glumi, Margot osvaja nepogrešivim ukusom za modu, jednostavnošću i pristupačnošću, ljepotom, ali i ljubavnom bajkom sa suprugom Tomom Ackerleyjem.

Asistenta redatelja lijepa plavuša upoznala je na setu filma "Suite Française" 2013. godine, a par se vjenčao godinu dana kasnije u strogoj tajnosti, iako su svi mislili da se udala u prosincu 2016. godine u Australiji kada je sve konačno priznala neobičnom slikom na Instagramu.

Iako je Margot poznatija od supruga te je doista prelijepa čak i bez trunke šminke, na nedavnom vjenčanju njihovih prijatelja Tom je zasjao u elegantnom crnom odijelu čime je napokon skrenuo pažnju na sebe, a supruga mu je istovremeno blistala u crvenoj haljini brenda "The Vampire's Wife" koja košta 1600 funti.

Tako nas je naveo da ovaj članak posvetimo njemu, a ne glumici, te zaključimo kako je i Margot prava sretnica.

Ne samo da je Tom zgodan i talentiran, već po veličini njezinog osmijeha i pravi gospodin koji zna kako učiniti ženu sretnom.

Bravo, Tom!