Zaručnica slavnog glumca skinula prsten nakon njegove glupe izjave

Foto: Splash News

ČINI se kako golupčićima ne cvjetaju ruže.

Robert Pattinson osvojio je ženska srca kada se pojavio u "Sumrak" sagi, no njegovo je tada bilo u rukama kolegice Kristen Stewart koja se nakon toga prebacila na žene, a trenutno je u vezi s manekenkom Stellom Maxwell.



Robert je pak utjehu pronašao u relativno nepoznatoj pjevačici FKA Twigs koju ljubi od travnja 2015. godine. No par već neko vrijeme nije viđen zajedno, točnije od svibnja, a pjevačica i umjetnica jučer je dodatno rasplamsala glasine o prekidu.



Naime, kada se jučer pojavila na Fashion Weeku u Londonu, na ruci nije imala zaručnički prsten. Osim toga, Robert je prije nekoliko tjedana izjavio da je "na neki način" zaručen, što nije bilo nimalo uvjerljivo, a ni lijepo.

"Još uvijek su službeno zajedno, no njihova veza ne izgleda kao da će potrajati. Samo je pitanje vremena kada će i službeno prekinuti", otkrio je izvor blizak paru.



Činjenica jest kako su golupčići oduvijek skrivali detalje svoje veze pa ne vjerujemo da će se nešto promijeniti po tom pitanju. No, nekako nam se čini da je u Hollywoodu počela sezona prekida.