Zaručnik reperice Iggy Azaleae uhvaćen na videu kako priznaje nevjeru

Foto: Instagram, GQ, Forever 21

NEVOLJE u raju?

Slavna reperica Iggy Azalea uskoro bi trebala stati pred oltar sa svojim dečkom, NBA košarkašem Nickom Youngom, koji ju je zaprosio u lipnju 2015. godine, tijekom proslave njezinog 30. rođendana.

No, planovi bi mogli biti odgođeni, nakon što je u javnost "procurila" snimka, na kojoj Nick priznaje kako je bio nevjeran.



Sve je snimio i objavio njegov kolega iz Lakersa, D'Angelo Russell, za kojeg se neko vrijeme šuškalo kako ljubi Kendall Jenner, a Iggy mu je kasnije putem Twittera zahvalila na tome što ga je otkrio.



Razgovor je započeo Russellovim pitanjem je li imao što s 19-godišnjakinjom iz noćnog kluba. Nickov glas se tada ne čuje na snimci, no pitanje "ti imaš 30, a ona 19?", dalo je odgovor na prethodno postavljeno pitanje. "Što je s Amber Rose?", pitao je D'Angelo kasnije, a Nick mu je odgovorio: "Ništa, ona zna moju curu".

I dok je Nick u velikom problemu, ništa bolje neće proći ni D'Angelo, kojeg su ostali suigrači potpuno izolirali iz ekipe, zbog toga što je učinio. 



"Bila je to šala, koja je pošla po zlu i on mora snositi odgovornost, no nadam se da će mu sve biti oprošteno", otkrio je nepoznati izvor slavnom tračeru Perezu Hiltonu.

"Iskreno mi se svidio taj film. Hvala, brate", napisala je Iggy na Twitteru.

Znači li to da je vjenčanje otkazano?