Zaruke iz bajke: Zaprosio je ravno iz njezinog omiljenog Disneyjevog crtića

Foto: YouTube screenshot

LEE Loechler iz američke države Massachusetts postavio je novi standard za romantične prosidbe. On je želio da se njegova djevojka osjeća kao princeza pa je zaprosio uz pomoć Disneyeve "Trnoružice".

Lee je šest mjeseci  radio na animaciji poznatog crtanog filma kako bi svoju dragu, Sthuthi David, i sebe nacrtao u scenu gdje princ Phillip poljupcem budi princezu Auroru.

Cijeli događaj dogodio se u jednom kinu tijekom projekcije Disneyeva klasika iz 1959. Lee je na projekciju pozvao njihovu obitelj i prijatelje, prenosi UNILAD.

Sthuthi je u nevjerici gledala likove na platnu koji su odjednom nalikovali na nju i njenoga budućeg zaručnika.

Animatori su prikazali princa Phillipa, koji je dobio Leejev lik, kako poljupcem budi svoju dragu iz čvrstog sna, a potom se okreće prema publici uz osmijeh od uha do uha i otkriva kutijicu s dijamantnim prstenom. 

"Nemam svakog dana priliku zaprositi svoju srednjoškolsku ljubav. Zato želim uživati u svakom trenutku. Volim te svim srcem, sa svim srčanim klijetkama, pretklijetkama i  zaliscima. Hoćeš li živjeti sretno sa mnom do kraja života?" glasila je Leejeva prosidba. Ujedno je objasnio da je povod za šalu o dijelovima srca taj što je njegova zaručnica kardiologinja.

Sthuthi je sa zadovoljstvom pristala, a tek kada se okrenula, vidjela je da je dvorana za projekciju ispunjena njima dragim ljudima.

Snimka prosidbe već broji nekoliko milijuna pregleda, a možete je pogledati i vi: