Zavodljive haljine iz devedesetih jedan su od najljepših trendova godine

Foto: Cover Images, Getty Images

SEZONA dodjela nagrada već je najavila brojne trendove za ovu godinu, a najljepši od njih vratio se iz devedesetih godina prošlog stoljeća.

Riječ je o zavodljivim slip haljinama koje su u modi već nekoliko godina, ali ove je najpopularnija jedna boja koja uvijek jamči elegantan izgled. Kako vjerojatno pogađate, radi se o bijeloj, a u takvoj haljini je među prvima ove godine javnost očarala Jennifer Aniston na dodjeli nagrada SAG.

O njenoj svilenoj bijeloj slip haljini iz vintage kolekcije modne kuće Dior pisalo se danima nakon dodjele, a u rekordnom roku su isplivale i njezine jeftine kopije.

Trend je u svojoj novoj kolekciji potvrdio i trenutno jako popularan brend Jacquemus, najpoznatiji po minijaturnim torbicama koje su prošle godine osvojile svjetske i domaće trendseterice.

Na reviji brenda održanoj prije desetak dana u sklopu muškog Tjedna mode u Parizu Gigi Hadid je pistom prošetala u predivnoj i izazovnoj bijeloj slip haljini s otkrivenim leđima i visokim prorezom koja neodoljivo podsjeća na haljinu Kate Moss s Met Gale 1995. godine.

Embed from Getty Images

Ako pak niste ljubiteljice haljine, Dua Lipa je na dodjeli Grammyja pokazala da i bijeli slip kompleti s potkošuljom i suknjom izgledaju jednako zavodljivo, a nude i mogućnost kombiniranja s drugim odjevnim komadima.

U svakom slučaju, ovo je trend koji ne želite preskočiti.