Zavodnica u zlatnom: Kourtney Kardashian u skupocjenom badiću mamila uzdahe kupača

Foto: Instagram, Splash News

NAJSTARIJA sestra Kardashian, posljednjih se tjedana doslovno ne presvlači iz badića.
 
Iako ima 37 godina te troje djece, Kourtney Kardashian izgleda doista fantastično, a za prekrasnu liniju, znojila se cijele zime u teretani, zajedno sa sestrom Khloe, koja je također bila redovita na treninzima.
 
 
Zgodna Kourtney, tako je cijeli prošli tjedan odvojila za uživanje u Miamiju te na Bahamima, slaveći Dan nezavisnosti, ali i 4. rođendan preslatke kćerkice Penelope, koju ima iz dugogodišnje veze sa Scottom Disickom.
 
 
Bila na kopnu ili plovila na luksuznoj jahti, Kourtney je iskorištavala svaku priliku, kako bi se pohvalila vitkom linijom, ali i odličnim izborom badića.
 
 
Posebnu pozornost privukao je upravo ovaj zlatni monokini, poznatog brenda La Perla, za koji je izdvojila vrtoglavih 1700 dolara, no kada se sjetimo koliko zarađuje samo od obiteljskog showa "Keeping Up With The Kardashians", ništa nas ne iznenađuje.
 
 
 
Vjerujemo kako Scottu nije lako gledati ove slike, obzirom da ga Kourtney nikako ne želi primiti natrag, zbog njegovog stalnog tulumarenja, no nije lako ni Justinu Bieberu, s kojim je se također povezivalo, no nikada ništa nije dokazano.
 
 
U svakom slučaju, vrlo rado bi se mijenjali s Kourtney!