Zdrava i lijepa koža uz nagrađivanu Nikelovu ekološku kozmetiku!

Foto: Promo

GOTOVO da nema žene koja ne brine o svom izgledu.

Svakodnevna njega lica zahtjeva preparate koji će kožu održati zdravom i mladolikom što duže. Tržište je prepuno proizvoda, a jako je teško pronaći istovremeno proizvod koji odgovara vašem licu, kojim postižete rezultate i koji vam je cjenovno prihvatljiv. Napravili smo istraživanje i pronašli proizvod koji zadovoljava sve kriterije.

Budi lijepa i mlada uz pravilnu njegu kože ekološkom kozmetikom!

Najvažniji korak u borbi protiv starenja lica je hidratizacija kože. U tome pomaže hyaluron koji koži svojim molekulama daje svježinu i punoću, a koji treba nanositi na čisto lice dva puta dnevno.

Kožu možete dodatno zaštiti vitaminima A i C koji štite proteine stanica kože, poboljšavaju mikro cirkulaciju i imunitet kože.

Na tržištu je dostupna nova inovativna kozmetika na bazi prirodnih sastojaka s naglaskom na zaštitu okoliša!

Nikelova linija proizvoda za njegu kože i lica inovacija je na bazi prirodnih sastojaka, a u kategoriji preparativna prirodna kozmetika Cosmopolitanove čitateljice glasale su za Nikel Hyaluron+B+C Vitamin Energizirajuću masku kao najbolji proizvod.

Nikel Hyauron + B + C vitamin maska sadrži i hyaluron i vitamine koji intenzivno djeluju protiv starenja kože. Maska je rađena na bazi prirodnih sastojaka koji prodiru kroz površinski sloj kože i osiguravaju dugotrajno otpuštanje. Osim maske Nikel je proizveo cijelu inovativnu liniju kojom svakodnevno možete njegovati svoje lice.

Učinkovitost Nikelove ekološke inovativne linije potvrđena je i na Europskoj izložbi inovacija u Rumunjskoj gdje su zbog kvalitete, učinkovitosti osvojili zlatnu medalju.

Istovremena kombinacija hyalurona i vitamina A i C ostavlja blistavi sjaj kože, smanjuje vidljivost bora i sprječava nastanak novih.