Žena dinamovca čizmama otkrila stanje na bankovnom računu. Nosi ih i Kim Kardashian

SUPRUGA Dinamova nogometaša Izeta Hajrovića Lejla privlači pažnju svojim osebujnim stilom.

Sada je već svima jasno da je slaba na modne komade s potpisima slavnih dizajnera, a čini se da su joj neobične cipele poseban fetiš. U njezinoj kolekciji se skrivaju Louis Vuitton kućne papuče od paprenih deset tisuća kuna, ali i cipele donedavno nepoznate dizajnerice Amine Muaddi koje su se ekspresno popele na modni tron. No, sada se pohvalila i čizmama kojima nije odoljela ni Kim Kardashian, koja ih je nosila još krajem 2018. godine. Kako je riječ o staroj kolekciji, ona je odavno rasprodana. No, i sam print kojem su čizme ukrašene jasno daje do znanja kakvo je stanje na bankovnom računu njihovih vlasnica.

Ukrašene su uzorkom dolara pa je jasno da instantno kradu poglede. Moguće je odabrati između dva modela, ekstremno visokih čizama koje sežu iznad koljena, kakve nosi i Kim, ili pak gležnjače kojima se pohvalila i Lejla. Cijena ovih čizama bila je 1075 funti (oko 8900 kuna).

Iskombinirala ih je uz kožne hlače iz Zare, a u njezinom stajlingu svoje su mjesto pronašli i Versace komadi te oni koje potpisuje Isabel Marant. Naravno, poput prave trendseterice, sve je začinila tihom patnjom mnogih ljubiteljica mode te se pohvalila ulovom - Bottega Veneta od 2800 dolara (oko 19.300 kuna).