Žena koja maže sexy tijelo Zaca Efrona ima najbolji posao na svijetu

Foto: Splash News, Getty, JLP

KAKVA sretnica.

Ovih dana, u Miamiju su se dodatno podigle temperature, i to sve zbog dvije muške zvijezde nadolazećeg filma "Baywatch", koji se trenutno tamo snima.
 
Radi se, naravno, o Zacu Efronu te Dwayneu "The Rock" Johnsonu.
 
A kako vrijeme odmiče, tako dečki skidaju sve više krpica sa sebe, što nas je posebno razveselilo, jer ipak je danas "naš" dan.
 
 
A svoje sretne dane proživljava i jedna gospođa sa seta, koja je zadužena za brigu o izgledu mišićavog tijela 28-godišnjeg glumca Zaca Efrona, i koja ga svaki dan maže kremama i uljima, raznim sprejevima itd. 
 
Drugim riječima, ova žena ima vjerojatno najbolji posao na svijetu.
 
No, u životu slavnog glumca već više od godinu dana postoji samo jedna žena, a radi se o manekenki Sami Miro, s kojom Zac provodi svaki slobodni trenutak. 
 
 
Prije nje, Zac je nekoliko godina ljubio svoju kolegicu Vanessu Hudgens, koja je u nedavnom intervjuu priznala kako je bila jako zločesta prema njemu. 
 
 
"Prošla sam fazu kad sam bila jako zločesta prema njemu, jer sam bila sita svega. Djevojke su trčale za njim, a ja sam im davala prijeteće poglede, a onda sam shvatila da nije u tome problem."
 
No, sada u savršenim Zacovim mišićima uživa Sami i gospođa sa seta, za koju vjerujemo kako svoj posao obavlja vrlo pedantno te pazi na doslovno svaki... detalj.