Zendaya u još jednom savršenom izdanju zasjenila sve i na partyju nakon Emmyja

Foto: Broad Image

NAKON što je na Emmyjima zapalila crveni tepih u izazovnoj zelenoj haljini te zasluženo zasjela na vrh liste nabolje odjevenih dama na dodjeli nagrada, glumica i pjevačica Zendaya presvukla se u još jedno besprijekorno izdanje.

Ovoga puta nije igrala na kartu seksepila, već romantike te se i na HBO-ovom partyju nakon Emmyja istaknula svojim stajlingom.

Za tu je prigodu obukla raskošnu balsku haljinu cvjetnog uzorka, bez naramenica i midi dužine, s napuhanim donjim dijelom te dugačkim šlepom koji se vukao po podu. 

Stajling je upotpunila klasičnim crnim salonkama s prepoznatljivim crvenim potplatom Christiana Louboutina i efektnim smaragdnim naušnicama, koje bi sjajno išle uz zeleno izdanje koje je nosila na dodjeli, a jedno što nije promijenila bila je frizura.

Svoju odnedavno crvenu kosu je raspustila, lagano uvila i napravila dramatični razdjeljak na jednu stranu, a make-up je svela na minimum te je samo crnom olovkom naglasila oči.

I u ovom izdanju zasjenila je sve prisutne, a tko joj je sve bio konkurencija, pogledajte u nastavku gdje smo izdvojili još nekoliko slavnih dama koje su nas oduševile svojim stajlingom.

Heidi Klum

Sophie Turner

Malin Akerman

Ariel Winter