Žene diljem svijeta i dalje uzdišu za zgodnim dečkom komičarke Amy Schumer

Foto: Instagram

A MI ih potpuno razumijemo.

Njegovo ime je Ben Hanisch, on je dizajner namještaja, a slavna komičarka njime se hvali gdje god stigne.
 
Tako joj je zgodni Ben bio vrlo elegantna pratnja i na nedavno održanoj dodjeli Zlatnih globusa, a novopečeni mladi par cijelom je svijetu tu večer pokazao koliko se voli.
 
 
I nekoliko sati prije prvog službenog izlaska na crveni tepih, par je podijelio zajedničku crno-bijelu fotografiju na Instagramu i to na holivudskim brdima, ispod koje je Ben otkrio kako je "jako ponosan na svoju talentiranu curu".
 
 
Šuškanja o njihovoj vezi započela su tek nedavno, nakon što se Amy pojavila ruku pod ruku sa zgodnim dečkom na jednom eventu u Bijeloj kući, a kasnije se u svom stilu našalila kako joj je novi dečko zapravo predsjednik Obama.
 
O Benu smo dosad uspjele saznati vrlo malo informacija, tek da ima 29 godina te da dolazi iz Chicaga. Njegov posao s dizajniranjem namještaja odmah nas je podsjetio na slavnog Aidana iz serije "Seks i grad", kojeg smo uvijek voljele. Čak je i Carrie tada bila plavuša.
 
 
Ben je u poslovnim krugovima poznat po izradi neobičnih i unikatnih komada od drva, koji imaju visoku kvalitetu, a holivudski crveni tepisi ga nimalo ne zanimaju. No, i sama komičarka je poznata po tome što se baš i ne uklapa u tipični život bogatih i slavnih pa je par i po tom pitanju našao puno toga zajedničkog.
 
Prijatelji ga opisuju kao mirnog, ali jako zabavnog dečka pa se čini kako je Amy osvojila pravi "jackpot".
 
Što kažete na Bena?