Žene s velikim grudima ne prestaju hvaliti ovaj povoljni grudnjak iz ASOS-a

Foto: Asos, Twitter

IZRAZE "velike grudi" i "bez žice" rijetko viđamo u istoj rečenici.

Ako imate bujnije poprsje, onda vjerojatno znate koliko je teško pronaći grudnjak bez žice koji će vašim grudima pružiti potrebnu podršku, no upravo to obećava jedan povoljni grudnjak iz ASOS-a koji je zaludio žene.

Twitter su preplavili hvalospjevi o njemu, a radi se o grudnjaku trokutastog oblika načinjenog od mikrofibre čija je cijena u popularnoj online trgovini 8 funti, što je oko 65 kuna, dok je model u crnoj boji trenutno na sniženju i košta samo 6,50 funti, odnosno oko 50 kuna.

"Samo se želim zahvaliti ASOS-u jer su napravili grudnjak bez žice za velike grudi koji mi je promijenio život", "Kupila sam dva ovakva grudnjaka i želim ih još", "Napokon udoban grudnjak za žene s velikim grudima", samo su neke od brojnih pohvala koje je ovaj grudnjak dobio na društvenoj mreži.

Grudnjak dolazi u sedam različitih boja te je trenutno u nekim veličinama rasprodan, no s obzirom na njegovu veliku popularnost, ne sumnjamo da će ASOS uskoro obnoviti zalihe. Koje boje i brojevi su trenutno dostupni u prodaji, provjerite OVDJE.