Zgodna Žanamari se javno obračunala s kritičarima i uputila važnu poruku ženama

Foto: Instagram

PJEVAČICA svakako ima jedno od najisklesanijih tijela među poznatim Hrvaticama.
 
No za Žanamari Perković, nekad Lalić, nije uvijek sve u životu bilo med i mlijeko, a nedavnom objavom na Instagramu uputila je iskrenu poruku svim ženama da ne dopuštaju da ih ikada itko "spušta".
 
 
"Dugo su me mnogi uvjeravali da imam debele noge, neki direktno, neki indirektno, neki iza leđa... trebalo mi je skoro desetljeće da shvatim da je apsolutno nebitno što misle ili govore dežurni 'kritičari', jer kad sam malo bolje pogledala kako izgledaju upravo te osobe koje me kritiziraju bilo mi je jasno i zašto me žele obući do grla i zašto im smetaju moje noge. Sad u 36.-toj godini ne izlazim iz minice i osjećam se bolje nego ikad. A dušobrižnicima koji ne vole vidjeti komad noge na ženi koja nije anoreksična, poručujem da će se nagledati još mojih mini izdanja. Dok god moje noge mogu hodati, dok god me služe, voljet ću ih i pokazivati kad poželim. Cure moje, volite sebe, obline su UVIJEK in & DON'T LET ANYBODY HOLD YOU DOWN!", napisala je ispod slike u pripijenoj haljinici.
 
 
Žanamari je ružičastu bodycon haljinicu dugih rukava, koju potpisuje slavni brend House of CB, čije komade nosi i Beyonce, iskombinirala na špic gležnjače u hit metalik nijansi te izazvala mnogo pozitivnih reakcija.
 
 
Bravo!

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Žanamari Perković, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Žanamari Perković.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.