Zgodniji od Harryja i Williama: Rođak prinčeva zaludio žene fotkama bez majice

Foto: Instagram

ZABORAVITE na prinčeve Harryja i Williama.

Osim što su obojica u sretnim brakovima, njihov rođak u drugom koljenu Arthur Chatto puno je zgodniji od njih dvojice i još uvijek je neženja.

19-godišnji sin lady Sare Chatto i unuk britanske princeze Margaret, sestre kraljice Elizabete II., zaludio je žene svojim isklesanim trbušnjacima kojima se redovito hvali na Instagramu.

Punim imenom Arthur Robert Nathaniel Chatto, Arthur je 25. u redu za britansku krunu pa mu je, za razliku od spomenutih prinčeva, dopušteno da bude prisutan na društvenim mrežama gdje je i pravi influencer s preko 108 tisuća sljedbenika na Instagramu. Pretpostavljamo da su većina njih žene.

Zgodan plemić izgled duguje svojoj ljubavi prema ekstremnim sportovima i teretani, a jedno je vrijeme proveo i u mornarici. A očito je i sam svjestan svojeg izgleda jer na rijetko kojoj fotki s Instagrama nosi majicu.

No prije nego vas mašta ponese predaleko, moramo vas razočarati jer, iako nije oženjen, Arthur je zauzet, a njegovu djevojku Lizzie Fried pomogli ste vidjeti i na njegovom Instagramu.