Znakovi koji pokazuju da on nije zainteresiran za nešto ozbiljnije

Foto: H&M

KADA bi bar frajeri skupili hrabrosti i izgovorili to što misle.

No, kako već odavno znaš, stvarnost nekada može biti jako okrutna pa znakove koji pokazuju da on nije zainteresiran, moraš tražiti sama.
 
Srećom, postoje tri sigurna znaka, koja će ti skratiti "navlačenje" s frajerom, koji na tebe nikada neće gledati kao na ozbiljnu ljubavnu opciju.

Nema vremena za tebe
 
Znamo, uvijek možeš reći da puno radi, ali nitko ne radi toliko puno da ne može odvojiti sat vremena u danu za dragu osobu. Svatko će to i napraviti, ali osoba mu mora biti draga i važna. Ako on za tebe to ne može napraviti, ne kažemo da mu nisi draga, ali važna mu definitivno nisi.
 
Ne želi vezu
 
I to ti otvoreno kaže. To najčešće znači da ne želi vezu s tobom, jer kad se pojavi osoba bez koje neće moći, itekako će htjeti vezu. Najbolje što možeš napraviti je krenuti dalje, bez njega.
 
Ne radi planove
 
Ne mora raditi planove za sljedećih šest mjeseci, ali ako imaš frajera koji ti se ne želi obvezati ni za vikend, imaš frajera koji baš i nije zainteresiran. Da je, preuredio bi vikend tako da se definitivno možete vidjeti, i pobrinuo bi se da znaš da računa na tebe.