Znamo da vas zanima kako danas izgleda nekadašnja teen zvijezda koja vas je živcirala

Foto: Splash News, Getty

SVI smo gledali tu seriju.
 
Vratimo se nakratko u razdoblje davne 1998. do 2003. godine kada je jedna od najpoznatijih teen serija svakako bila Dawson's Creek, u kojoj su glavne uloge imali James Van Der Beek, Michelle Williams, Joshua Jackson i Katie Holmes.
 
 
 
Za Joshuu Jacksona koji je utjelovio Paceyja Wittera danas najmanje čujemo te ga najmanje vidimo, posebno otkad je prekinuo desetljeće dugu romansu s poznatijom glumicom Diane Kruger.
 
 
Holivudska slatkica Katie Holmes to je i danas, a u posljednje vrijeme sve je češće u javnosti, zbog sve zanimljivijih modnih kombinacija, ali i ljubavi s glumcem Jamiejem Foxxom s kojim je romansu uspješno skrivala godinama. Također, njezin razvod od Toma Cruisea i njegovo navodno zanemarivanje očinskih obaveza izazvali su veliki interes javnosti, no i te priče su se sada utišale.
 
 
 
Plavokosa Michelle Williams i danas je rado viđen gost crvenih tepiha, no najviše pažnje nakon serije privukla je njezina veza s pokojnim glumcem Heathom Ledgerom s kojima je bila od 2004.-2007. godine. Ledger je preminuo u siječnju 2008. godine od predoziranja lijekovima.
 
 
A sada dolazimo do glavnog lika serije oko kojeg se sve vrtjelo, a radi se o glumcu Jamesu Van Der Beeku koji je utjelovio Dawsona Leeryja koji nas je toliko puta iživcirao svojim pekmezastim ponašanjem i suzama, no i dalje smo ga voljeli.
 
 
James danas ima 40 godina, od 2010. godine je u braku s drugom suprugom Kimberly, ima četvero djece, a jučer je viđen na premijeri svog novog filma "Downsizing" u Los Angelesu, gdje se pojavio u elegantnom sivom odijelu i sa žutom kosom te nas inspirirao na kratki povratak u prošlost i pisanje ovog članka.
 
 
A koliko se promijenio od tada, ostavljamo vam da prosudite sami.