Znamo gdje kupiti trenutno najpopularniju haljinu na Instagramu

Foto: Instagram, Self-Portrait 

ZNATE ono kada Instagram poludi za nekim odjevnim komadom koji odjednom preplavi mrežu?

Iako se to događa svako malo, neki komadi ipak se više istaknu od ostalih, a baš takva je i ova čipkasta haljina s volanima i otvorenim ramenima koju ste do sada već morale primijetiti.
 
 
Model koji upada u oči, što zbog asimetričnog dizajna i boje, a što zbog činjenice da kombinira sve popularne trendove na osvježavajuće nov način, nije vam baš lako mogao promaknuti, pogotovo ako na društvenoj mreži pratite poznate blogerice i fashionistice.
 
 
Možda ste ju vidjeli i u nekoj drugoj boji, ali dizajn ste sigurno prepoznali.
 
 
Istu haljinicu objavili smo i mi nedavno, na vlastitom Instagramu te prema broju lajkova i upita, zaključili kako bi mnoge od vas moglo zanimati gdje ju možete nabaviti. A baš za takve među vama imamo jednu odličnu vijest, ali i jednu malo manje dobru vijest, ovisno o dubini vašeg džepa.
 
 
Naime, dobra je vijest da smo otkrili gdje je možete kupiti jer je riječ o haljini popularnog i poprilično povoljnog dizajnerskog brenda, Self-Portrait.
 
 
Haljina dolazi i u nekoliko varijanti, točnije tri različita kratka i dva "midi" modela. 
 
 
Ipak, ovaj brend često se smatra povoljnim samo u usporedbi s drugim luksuznim, dizajnerskim brendovima, dok je naspram high street dućana i dalje dosta skup. Pa ćete tako za kraći model ove hit haljinice trebati izdvojiti oko 2500 kuna, za duži, odnosno "midi" model, oko 2700 kuna, a kupiti ih možete na službenoj stranici brenda.