Znao je što želi: Novi dečko Kylie Jenner upucavao joj se i dok je ona bila u vezi?

Foto: Instagram, Splash News

NAJMLAĐA pripadnica sveprisutnog Kardashian/Jenner klana, sretno je zaljubljena.

Srce 18-godišnje Kylie Jenner prije nekoliko je tjedana osvojio prilično nepoznat reper PartyNextDoor, koji je od dotične stariji samo 4 godine, a pravo mu je ime Jahron Anthony Brathwaite.



Par je nedavno uhvaćen tijekom spoja u kuglani, gdje su se nježno grlili, a svakim danom otkriva se sve više novih detalja, vezanih uz spomenutog repera.

Tako se, među ostalim, saznalo i kako je 22-godišnjak škicao Kylie i puno prije nego je ona prekinula s 8 godina starijim reperom Tygom, koji je utjehu pronašao u prekrasnoj manekenki Demi Rose, od koje se doslovno ne odvaja.



"Počeo se motati oko Kylie prije dva mjeseca", otkrio je nepoznati izvor, ne otkrivajući pritom što je to točno reper radio, kako bi privukao njezinu pozornost. No, što god da je radio, očito je upalilo, jer dva mjeseca kasnije, ona se ne odvaja od njega.



Iako bolje upućeniji izvori tvrde kako je Jennerica s njim samo kako bi bivšeg dečka učinila ljubomornim, nama se duo čini prilično sretan, bez obzira na okolnosti pod kojima se očito razvila njihova veza.

Također, često se šuškalo i kako je Tyga volio slati poruke drugim curama, dok je bio u vezi, zbog čega je navodno i došlo do prekida.



U obitelji Kardashian-Jenner doista nikada nije dosadno. Nadamo se da je mlađahni reper spreman na svu dramu...