Žudite za proljećem, a još je zima? Ove proljetne trendove možete nositi već sad

Foto: Instagram

HLADNOJ zimi napokon se nazire kraj i ovih dana već smo počeli ozbiljno razmišljati o proljetnoj modi.
 
No iako su temperature naglo porasle, još je prerano da uskočimo u lepršave haljine, suknjice, balerinke... Ipak, neke trendove za nadolazeće proljeće možete nositi već sada jer su idealni i za prijelazno razdoblje, a evo i o kojima je točno riječ:
 
Lavanda
 
 
Institut za boje Pantone ljubičastu je proglasio hit bojom 2018. godine, a modni svijet posebno je očarala nijansa lavande. Nosite je od glave do pete ili odaberite jedan detalj u ovoj boji. U svakom slučaju ne možete pogriješiti.
 
Točkice
 
 
Točkice su najjednostavniji način da razigrate svaku kombinaciju, a ovog proljeća u njima ćete biti i u trendu. 
 
Vinil
 
 
Odjeća i modni dodaci od vinila već se neko vrijeme pokušavaju progurati u mainstream modu, a ovog proljeća to će im i poći za rukom. Uskočite već sada u vinil čizme, a za proljeće definitivno nabavite hlače ili suknju od ovog sjajnog materijala. 
 
"Statement" baloneri 
 
 
Baloneri su klasika, ali ove sezone nose se nešto odvažniji modeli u jarkim bojama, šarenim uzrocima, s prišivcima, izvezenim detaljima... I siguran su mamac za poglede.
 
Hlače s crtom
 
 
Sportska elegancija još je "in", a najlakše će vam je osigurati hlače s crtama s vanjskih strana nogavica. To može biti i donji dio trenirke, ali i fine karirane hlače obogaćene ovim sportskim detaljem.
 
"Pederuše"
 
 
Torbice koje se nose oko struka ni ove sezone ne idu nigdje, a krajnje je vrijeme da pružite priliku ovom praktičnom i jako popularnom modnom dodatku.