Zvijezda "Igre prijestolja" otkrila da se zbog uloge sramila svog tijela

Foto: EPA-EFE, Instagram

GLUMICA Maisie Williams koja je utjelovila jedan od glavnih likova u seriji "Igra prijestolja" je imala samo 10 godina kada je serija započela sa snimanjem. 

Kako je ispričala za Vogue, to se poprilično odrazilo na njezino samopouzdanje. Maisie je glumila lik Arye Stark koja je bila poznata po muškobanjastom izgledu i koja ni na koji način nije otkrivala da je uopće žensko. 

"Oko 2. ili 3. sezone moje je tijelo počelo sazrijevati i počela sam postajati žena. No Arya je uvijek bila prerušena u dječaka. Imala sam jako kratku kosu i neprestano su me prekrivali blatom i osjenčavali moj nos da izgleda šire i muževnije. Također su mi stavljali steznik oko grudi da se ništa ne bi naziralo. Ne znam, jednostavno sam se osjećala užasno šest mjeseci svake godine i bilo me sram mog tijela", priznala je u intervjuu Maisie. 

Dodala je kako je pomislila da će je svi zauvijek gledati kao djevojku koja želi biti dječak te kako nikome neće biti privlačna. Na sreću, to je bilo samo njezino mišljenje jer je Maisie sada u sretnoj vezi, a njezin stil u privatnom životu je potpuno drugačiji od onog u seriji.