Zvijezda serije "Ne daj se, Nina" udala se u netradicionalnoj vjenčanici

Foto: Instagram

GLUMICA Lana Gojak, zvijezda nekadašnje hit serije "Ne daj se, Nina", jučer se udala za svojeg dugogodišnjeg dečka, redatelja Sinišu Bajta, u Trstu.

Vijest je potvrdila danas na svojem Instagramu uz njihove zajedničke fotke s vjenčanja na kojima je pokazala i svoju vjenčanicu.

"Veliko hvala roditeljima i svim dragim, bliskim prijateljima koji su nam pružili gomilu ljubavi i podrške te učinili jučerašnji dan nezaboravno savršenim!! Volimo vas!! Srca su nam puna! Veliko hvala Generalnom konzulatu RH u Trstu na velikoj pomoći u organizaciji da se ova naša suluda ideja ostvari ‘preko noći’!" napisala je glumica u opisu fotke u kojem je otkrila i da njezinu vjenčanicu potpisuje domaći brend Larie By Marina Matić.

Glumica je bila netipična mladenka u kratkoj čipkastoj vjenčanici s jednim otkrivenim ramenom i šlepom od tila u kojoj je savršeno prekršila tradiciju. Na nogama je nosila bijele sandale s visokom petom ukrašene cvjetićima, a look je upotpunila visećim bisernim naušnicama koje je otkrila na drugoj fotki.

Čestitamo sretnim mladencima!