Zvijezde padalice: Godinama su gradili karijere, a onda ih uništili u trenu

Foto: Getty, Instagram

KAŽU da je potrebno samo pet minuta za slavu, a isto je toliko potrebno za sve uništiti.

Iako mnogi rade na svojoj karijeri godinama, stvari znaju krenuti nizbrdo u trenu. Tko su slavne osobe koje su uništile sav svoj trud, saznajte u nastavku.
 
Lindsay Lohan
 
Svoju je karijeru započela već s tri godine te ju još kao malu pamtimo iz filma "Zamka za roditelje". Izgleda kako je Lindsay s godinama sama upala u zamku zvanu kriminal i ovisnost koje su ju dovele do raznih uhićenja i otkaza na snimanjima filmova. Lindsay nakon svoje propale karijere trenutno planira pokrenuti lifestyle internetsku stranicu. Tko zna, možda joj ovo uspije.
 
 
Chris Brown
 
Sve je započelo 2009. godine kada je u javnost izašla priča o fizičkom nasilju koje je provodio nad svojom tadašnjom djevojkom, slavnom pjevačicom Rihannom. Nakon toga, Chris je izgubio nekoliko već potpisanih ugovora s diskografskim kućama, čime je njegova karijera počela tonuti. Nekoliko godina kasnije ponovno je izgubio kontrolu te razbio prozor na zgradi na Times Squareu. Čini se kako vuk dlaku mijenja, ali...
 
 
Charlie Sheen
 
Poznati glumac svojim ispadima i ovisnošću u drogi uništio je svoju karijeru u sekundi. Kraj njegove karijere započeo je otkazom u poznatoj seriji "Dva i pol muškarca" u kojoj je bio glavna zvijezda. No ni nakon otkaza se nije smirio te je objavljivao videe gdje je vrijeđao svoje bivše kolege s kojima je radio. Nije nam ni strana priča o tome kako je unatoč tome što je znao da je HIV pozitivan i dalje spavao sa ženama bez zaštite.
 
 
Britney Spears
 
Pjevačica koju pamtimo kao glavnu teen senzaciju više i nije tako aktualna kao što je nekoć bila. Svoj šarm koji je nekoć nosila sa sobom, nestao je kada je obrijala kosu i kada je prisilno odvedena na psihijatrijsko liječenje. U periodu kada je obrijala kosu, istetovirala je dvije tetovaže, a tattoo majstoru otkrila je kako se obrijala jer ne želi da ju itko dira jer joj je dosta toga. Iako se Britney oporavila i nastavila sa svojom pjevačkom karijerom, moramo priznati da su njeni dani slave prošli.
 
 
Macaulay Culkin
 
Glumac koji nam svaki Božić uljepša filmom "Sam u kući" još je u ranoj mladosti uništio svoju karijeru. Sve je započelo tako što je prvo bio uhićen s travom, a nakon toga sve je više njegova ovisnost o heroinu postala poznata javnosti. Mnogi su njegovo drogiranje pripisali činjenici da su se njegovi roditelji rastali i da ga je otac tukao. Ipak, Macaulay danas izgleda puno bolje nego prije te je u vezi s novom djevojkom Brendom Song. Nekada je godinama ljubio prelijepu glumicu Milu Kunis.